Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Emanuel Gyenes a încheiat etapa a 11–a pe locul 22
Veronica Hodas  - Vineri, 15 Ianuarie 2016

Raliul Dakar a continuat miercuri cu etapa a 11-a al cărei traseu a fost La Roja – San Juan având 712 km din care 431 km probă specială. Aceasta însă a fost scurtată la 396 km din cauza temperaturilor foarte ridicate.

Într-o postare de pe pagina sătmăreanului Emanuel Gyenes se arată faptul că organizatorii au decis să întrerupă proba specială.

Din pricina temperaturilor extrem de ridicate ASO, organizatorul Raliului Dakar, a decis să întrerupă proba sepcială nr. 11 (La Rioja - San Juan) la CP2 - km 243. Încă nu sunt informații referioare la modul în care se va face clasamentul de etapă și câte minute vor fi acordate prin forfetare. Mani a depășit acest punct cu mult înainte să se decidă întreruperea cursei, așa că va ajunge la finișul inițial al probei. Va trebui însă sa așteptăm decizia organizatorilor privind timpii din speciala de astăzi.”

Gyenes a încheiat etapa pe locul 22 cu 6h și astfel a urcat un loc în clasamentul general situându-se acum pe locul 14, iar la clasa Maraton rămâne lider cu un avans de 3minute16secunde.

Au mai rămas doar două zile până la finish-ul Raliului Dakar. Astăzi are loc penultima etapă, cea mai lungă de până acum pe traseul San Juan – Villa Carlos Paz având 931 km din care 481km probă specială. 

1824 vizite
Distribuie pe